Tuhmaa seuraa alastomia naisia

ilmassa, pitäisi mennä piirtämän ulkoilmaan karikatyyrejä, muttei vesisateessa kummiskaan. Voi ei olikos se joku sketsihahmokilpailija Putoksesta kun toivotteli buenas tardesta? Kuka syö kenet, mikä maksaa kummankin, kenen puolesta kaatua tahi katua, miksi aurinko ei nousekaan joka aamu kaikille, yhtä lämpimänä ja hyvänä. Mä "löysin" Neil Youngin kun Jamming Shit bändin kanssa alettiin soittaan Cinnamon Girliä ja When You Dance I Can Really Lovea. 18.7.2014 Perjantaiaamu ja huh hellettä, tulipa eilen oltua kunnon maalaiscitypuuhapete, siivosin työhuonetta piirustuspöydän takaa olevat albumit festareille valmiiseen kuntoon ja järjestelin isoja stereokaappeja katosta lattialle, sit imuroin koko kämpän 110 neliö, jonka jälkeen siivosin ja heitin matot pihalle porstuasta. Kaupungistuminen ja nykypäivän liukuhihnaduunit eli avokonttuureissaan sisällöntuottavien hipstereiden ja ruuhkavuosissaan hikoilevien uraäitien ajan puute ajaa heidät uskomaa mainoksiin ja lammaslaumana ostamaan mitä tahansa bändiä kunhan ne on listaykkösiä!

Kaukaisuus on siitä jo ikuisuus kun olin nuori ja viaton, mut ei kerrota kellekän, leikitän että ollaan vain ikuisesti nuoria eikä kualla koskaan! Juntusen ansioitunut virallinen Forssa on helvetin tulirotko -päivän t-paita, 2014! Joka oli kivaa, ja huomenna piirretänkin 7 tuntia ja finaaleissa on aina hyvä fiilis. P  ) Ens vuonna sit uudestaan ja toista kertaa hakemaan kaikkea mikä liikkuu on pantava, vähintän anomus sisän! Pahoittelen taas väriä mielipiteitä, eihän homoja saa arvostella, kritisoida eikä etenkän pitäs hyväksyä sitä että homot olisi joko heterogeeninen eiku homogeeninen joukko joka ajattelisi kaikista asioista samoin, hah.

25.9.2014 Torstai ja aamun lehdessä oli juttu Seija Simolan 70-vuotishaastattelu jossa muistellaan hänen laulaneen joskus60-luvulla myös Erkki "Eki" Valasteen bändissä. Eipä juuri mikän mitä voi tehdä housut jalassa. . Elämäntarina joka onkin täyttänyt elämäni koko elämän. Jotenki kivan ristiriitainen mut onneks jalat maassa tyyppi kummiski. Tämä tuottaa tietysti harmia niillä lahjattomilla piirtäjillä joiden nimiä ei mahdu tähän tänän tilanpuutteen vuoksi panemaan, kun ei ole lahjoja ei ole mitä mitä panna, pakettiin. Tulikohan siinä nyt kaikki sanottua tuosta "ihanasta ja  hurmaanvasta" nirppanokasta, joka nenä pystyssä kulkee kuin parempikin kuningas Kuuston. Venäläisille kuten kuvassa etenkin pitäskin olla kerran päivässä pakollinen kylmä suihku ja vaatteet pois ja isten neuvominen onki yks maailman helpoimpia tehtäviä, itsestä ei oo niin väliä.

..

Tuhmaa seuraa alastomia naisia

Mut nyt kohtsillee aurinkoooooooooon! Kyllä voin elä vaikken seuraisi muotia ja parranajo-ohjeita mikä mahtaa olla in? Onkohan muita yhtä vihattuja ammatteja kuin puhelinmyyjät, no ehkä feissarit ja poliisit? Rock'n'roll X-mas with enuff boogie woogie flu! Hohhoijaa, graduaan tekevät, lellityt luksuskakaratnuoriso ja opiskelijahipsterit ja ekanlapsensaantikuviot,.että osaakin olla mielenkiintoista. Varsinaiset mielipuolen päiväkirjat jotka jänee sit jonku luuserin tutkimuspöydälle ja luettavaksi sarjakuvamuseossa KUN musta joskus aika jättä ja testamenttaan nä sarjismuseolle.

Tuhmaa seuraa alastomia naisia

Angelandevilin lyijäröinnin sain alotetuks, JEE! Sen näkee sit mitä asiaa sillä tyypillä joka asanoi tulevansa k(y)ylän tunnin varoitusajajlla muttei uskaltanut pihaan KUN siinä oli!"vieraita" eli 3 neitoa kaukaa etelästä eli vanhat kouluaikain kaverit jotka vaihtoi autoa Porista että mä oon kyllästynyt ihmisiin, jotka EI PIDÄ sanojaan. (Lemmy) Onneksi mulla on jotyain mitä kukaan poliitikko ei saa pois otetuksi, ei vankila rajoita, ei mielikuvitus vie, pä, kädet ja sydän, muutama muisto ja idea joiden vuoksi elä ja tehdä sarjakuvia lopuuelämä, traagisista komedioista naurettaviin seikkailuihin ja ikuisiin rakkaustarinoihin, jotka voittaa kaiken, kaiken. "The 15 Biggest Wikipedia Blunders". Avuttomuus ja heikko piirräntä käntyy historiassa kyllä itseänvastaan kun vanhat vitsit eivät enä nauratakaan ja ajankohtaisuus oli tulvaveteen piirretty viiva joak ui valtamereen sata vuotta sitten. Olo on vähän kaksinainen, tehdäkö vai eikö, ollako kimpussa työn vai eikö. Sarjainfon 3/14 pikku uutisissa.

Tämähän tässä aikuis- ja taiteilijaelämässä on just parasta: VOI tehdä mitä haluaa; eikä kellän ole oikeutta tulla sönköttämän mulle MITÄN, mikä liittyy MUN piirtämisiin TAI mihinkän mitä mä teen. Silti yhä ja ikuisesti HYVÄ piirros on hyvä piirros. 7.9.2014 maanantai, festareiden jälkeisen elämän ensimmäinen päivä, mennee lepuuttaessa ja  jo seuraavia hyökkäyksiä sunnitellessa, ensi vuonna jos on teemana aasia ja Japani (!) niin munhan on melkeen pakko olla siellä kunniavieraana. Puusta on aika helppo rakentaa ja muovaa ja kunhan kuivuvat vielä niin vetäsen illalla lakan pintaan ja maanantaina on metri lisä tilaa CDeille ja LPeetkin päsee verhon takaa esiin ja toivottavsti useammin soittoon. Pyhäinmiestenpäivä juu ja sama ruattiks. Kultainen nuoruus osa. Siis ne elämäkerrat, ei muistojen hukkaaminen. Siitä ja kaikesta on aikaa jo vähintän 13 vuotta ja risat. Joka tapauksessa 4 V häpäivä vietämme sit ehtoolla vaimon kaa herkästi!

Ei jäny käteen mitän. Aivan kuten kasvissyönnillä ollaan saatu eläintekidutus ja syönti lopetetuksi. Tai peilikuvaa väistellessän, aina kandee välillä kysyä itseltän onko sulla jotain muutakin salattavaa kuin pinkoodit ja salasanat Playboyn ja Hustlerin kotisivustoille.!?!.mutta siis iloisesti kohti tulevia tunnustuksellisia tositarinoita, joissa opetus on se ettei ole mitän muuta opetusta kuin se että kohtelee. Maassa kulkevi tämänkin kurjuuden kuninkaan ja maan matosen tie. Selasin läpi kaikki yli 80 tussattua sivua Kultaseen kakkosnuoruuteen ja 44 sivua on NYT valmiihkoa, tosin musta tuntuu että saan vielä kertaalleen ne mustata ja stailata ja designaita tähän tyylin minkä löysin nyt syksyllä kun oivalsin taas pensselitussauksen saloja. 199 Across 30 language editions of Wikipedia, historical articles and sections are generally Eurocentric and focused on recent events. Don Rosa on piirtäjänä vain hyvä insinöritasoa, muttei ymmärrä mitän perskpektiivin tärkeydestä missä taas vaikka Barks oli loistava. . Juu, rumputreenit edlleen Thin Lizzyineen mut nyt alkaa jännetuppi/tunnejäppi ilmoittamaan ranteessa olemassaolostaan eli tänän ei keppijumppaa rumpupalikoilla Ihan eilen istuin typertyneenä koska albumi vihdoin ON valmis ja pantu painoon asti, oli hetki miettiä tekosiaan ja tulevia ja vain. Noh, nykyän teen maltillisemmin, vain muutaman biisin kuukaudessa!

Hauskaa ON kun tulee mummoja ja muita hakeen karikatyyrinsä vuodesta toiseen! Hispaniaa kertailen huomista opiskelunaloitusta varten, aika hitaasti muistuu mieleen mut kummiski muistuu, ihan niin luupä en mäkän ole ettei jotain ois jäny aivokoppaan 3'sta vuodesta. Se erottaa viisaan älykkästä, kyky pyytä ja antaa anteeksi. Ei se mitän jos on tyhmä mut ellei ikinä tajuu sitä, se vähän harmittaa, etenkin meitä puhtaita pulmusia jotka ei ikinä tehä väryyttä, kellekän. Jos on tylsä, kurjaa, rahaton, asunnoton tai muuten päin helvettiä elo.

Tänän saattaa olla siiderilläkostutettuja juhlajuttujakin tiedossa kuultavaksi. Ikuisesti nauran kuutamoon urpoja kun luulee että kaiken voi oppia ja hallita lukemalla ja kirjoista., :D Enkä ole katkera lainkaan. Ja katso tapahtui jotain ennenkuulumatontakin, nimittäin myin enemmän tauluja kuin koskaan aiemmin näyttelyistäni! Jee 30 astetta ja elokuu, näin kuumaa ei ookkaan ollu kuin 4 vuotta sitten kun mentiin naimisiin.8. . Paskaa voi sokerikuorruttaa tai sähkökitaroittaa mut silti paska vain haisee, ei tuoksu tai paa jalkaa vibattamaan! Tätä perspektiiviä käytettiin vielä maalaustaiteessa niinkin myöhän kuin 1400-luvulla! .

Lavastettu kuva.eiku milloinkas se Mikki Hiirulainen höyrypaatilla seilas 1931? Viime vuonna pädyin myös Forssan lehdenkanteen. Yhtenä päivänä oon ottanu aurinkoa ihan aurinkotuolisa tuos meitin pihalla. Seuraan toki joka päivä montako henkeä käy lukemassa horinoitani, koska on kivaa ettei tartte vain itelleen kirjottaa näitä vaikeaselkoisia hieroglyyfejä ja kryptisiä raapustuksia, joissa ei ole mitän tolkkua tai rajaa mikä on sallittua ei ole laillista ja totuudeksi märiteltyä kuin. Hyvät löylyt ihan vain kaikilla ruokapakkauskilla ja paperiroskilla mitä oli kertynyt 2 viikossa ja 21 hesaria pälle ja pesän, siihenhän tä nyky tabloidihesari on tosi kätevä- -saunan sytykkeeksi! Näin miellyttäviin kuviin ja sanoihin jätän tämän vuoden, viha on ärtsy voimavara joka saa mutkin tekemän kauttaravtain ja oiotuin mutkin ja näyttämän vähintän vitun koko maailmalle vielä yks päivä täkin mykkä poika laulaa ja näyttä teille epäilijöille kaapin paikan. Miksi ilmaiseksi, koska se on kivaa ja ihmiset pruukaa kummiski antaan muutaman kolikon, ettei tarvii jädä miinukselle kummiskaan. ( - karikatyyrejäni 20 vuoden takaa!

Erotiikka chat seuraa joensuu

Onhan ne ihan saatanan hellyyttävän tuhmaa seuraa alastomia naisia tahattoman huvittavia ja hassunnäkösiä ne tomin sarjakuvat, isotissiset miehet imemässä nänniä ja teeskenneltyjä eleitä ja teennäisiä tapaamisia salaa jossain puistoissa, hohhoijaa, ihan ihanaa että joku niistäkin tuohtuu ja kauhistuu vielä nylyänkin, ja joka. Jokainen sekstailkoon kuten lystä, myös me juntit ja tylsät heterot. Sofi Oksasen ja Kjell Westön paksut romskut, kaunokirjat oikein hyvin. Joku unohdettu kaveri kuolee ikävän tänänkin. Nonni nysse iisakinkirkko Nani Cowgirl III Manic Desperado 110 sivua ja kannet pälle on valmis ja siirretty painotaloonki asti! Jossa osoitetaan sormella rasitia nenän kuinka naurettavaa on laittaa mustia metsän. Yhtenä suuren räjähdyksenä, tervemenoa loistavaan tulevaisuuteenne. Espanjan mä haluun valloittaa sarjakuva-albumeillani, ehkä vielä enemmän kuin Suomen.

Kypsää seuraa kuukle kääntäjä

Kaikki me kunnon miehethän ollaan kilttejä äidinpoikia, ikuisesti lapsia ja vanhempia. 15.7.2014 Se alkais oleen kesä NYT puolivälissä, eli puolet vielä jäljellä lämpösiä ja ihania kesäpäiviä, helletäkin varmaan siunaantuu ja ellei tuu niin duubibiduu ei haittaa juu. Puhuttin siitä tai. Kisastudio kutsuu taas kohta soffalle, luksuselämän ylellisyyttä ON vahdata EM-kisoja vailla huolta huomisesta tai duunien alusta, lopusta tai edes ruuasta tai sen loppumisesta. . Siis aivan kuten ennustinkin että vauhtisokeus iskee, tosin tä tuli 4 vuotta nopeemmin kuin mä ennustin aiemmassa postauksessa tällä. Ja päivän tyät tehty, muutamaakin sivua tushattu valmiimmaksi ja kaupoissa käyty ja postittamassa pari albumia pahaa-aavistamattomille uhreille. Lapset haltuun, otot pankkeihin, velat saataviksi, tulot menoiksi. On vielä löytynyt uutta, lukematontakin tekstiä iltalukemiseksi. P.9.2014 perjantai aamun huumaa, juu semmosta huu maa että päivät alkavat muistuttaa ihan liian paljon toisiaan, heti aamusta on olo kuin olisi elänyt jo tän päivän ennekin. Haminan elokuvateatteri transvestiitti seuraa

Tuhmaa seuraa alastomia naisia

Heh, siis juhlapäivä, pökät puolitankoon ja alkkarit lipputankoon! . Sekin on ihan hauskaa. Yllä koko komea palkittu kaarti vasemmalta oikealle.,. Hyvä viikonloppua kaikille hyville sarjakuvain ystäville. Harvinaisen monta kohta tai jo nyt sodaksiyltyvä kriisiä onkin taas menossa, eikä kukaan taaskaan osaa lopettaa vihamielisyyksiä jotka saadaan keinotekoisesti aikaaan kielimuureilla ja ellei se riitä pannaa vähän uskonsotaa mukaan ja toista halventavaa ja totuuttaväristelevä sotapropagandaa, niin saadaan konfliktit pystyyn. Toisten, aloittelevampien etenkin, taiteilijoiden neuvominen on kuin tuuleen ohjeitaan huutelis, ei kukaan kuuntele tahi ota onkeensa. Ilmeisesti jostain Porista tulee tällaisia maatiaisia joille viikko, vuosi tai kymmen on yhdentekeviä, kunhan heitä ei vaan hoputeta, turhaan. Miksi maailman pitä sauth afrika sex norsk sex porno olla näin vaikea ja monimutkainen ja täynnä ristiriitaisuuksia!?! Nyt pitäs sit osata alkaa taas piirtä lyijärillä 20 lisäsivua Kultaseen kakkoseen.